Kurser

Cirklar, kurser, temadagar och workshoppar

Alla aktuella cirkelar annonseras i programmet./godbitar.png

Det bästa från våra cirklar sparar vi också i Godbitar tillsammans med annat av allmänt intresse. 


Cirklar

Nya medlemmars cirkel

I slutet av november varje år startar vår cirkel för nya medlemmar. Vi träffas 8 ggr (ca 1 gång/mån). Begränsat antal deltagare. För anmälan eller upplysningar: Birgitta Olsson Tel: 031-43 50 73 eller e-post birgitta.gittan.olsson@gmail.com

Cirkelledare: Birgitta Olsson och Lena Ljungholm

 


Latin - skrämmande eller lockande

Är de vetenskapliga namnen svåruttalade och obegripliga? Eller tycker du att detta är ett nytt och spännande område att kasta sig över? Växtlatinet kan vara ett stort hinder, men är också en nyckel till hur man väljer och placerar sina växter i trädgården. 

Kursen är för dig som vill ha en första inblick eller vill borsta av dina gamla kunskaper. 
Anmäl dig till Annica Nordin, [javascript protected email address] senast 15 september.

Cirkelledare: Annica Nordin

 

Minikurs om sådd hos Gerben Tjeerdsma på Råda Säteri

Pris 250 kr inkl fröer, krukor, jord och 20% rabatt på hela sortimentet i försäljningen. Gerben kommer att berätta om insamling och förvaring av fröer och hur man kan så.

 

Sticklingskurs hos Conny Assarsson

Conny Assarsson i Rydal håller en sticklingskurs i sin trädgård lördagen 10 augusti kl 10-14. Begränsat antal, först till kvarn gäller. Kostnad är 75 kr som inkluderar en lättare lunch och te eller kaffe.

Det kommer att finnas torv och sand att sticka i. Deltagarna tar själva med nyklippt sticklings-material till sig själv och andra i plastpåsar samt krukor, lådor, knivar, liten sax, sekatör, plast att täcka sticklingarna med samt ett gott humör och tron på att det fungerar. Om du undrar över något, ta gärna kontakt med Conny 076-8498181 eller connyassarsson@gmail.com

Anmäl till Lisbeth Dinsdalelisbeth.dinsdale@gmail.com 070-4777 639, senast 5 augusti. Det finns 15 platser, först till kvarn gäller, vänta på bekräftelse. Meddela också om du har några födoämnesallergier. 


 

Vi samarbetar med Studiefrämjandet.

/studieframjandet-logo-orginal.jpg