Stor värvningstävling

Känner du någon som skulle ha glädje av att vara med i vår förening men inte är det än? Då är det här tävlingen för dig. Ju fler medlemmar vi är desto starkare blir vi som förening. Därför firar vi Sällskapet Trädgårdsamatörernas 80-årsjubileum med en värvningskampanj som kommer att pågå hela året. Ta chansen att vinna en plats på nästa års riksmöte, presentkort på växter, boken ”Trädgårdsliv” eller spännande fröer.

Det här kan du vinna: 1:a pris Fritt deltagande och uppehälle för en person under riksmötet 2019.

2:a pris Presentkort på 2 000 kr hos en trädgårdshandel.
3:e pris Presentkort på 1 000 kr hos en trädgårdshandel.
4–5:e pris Boken ”Trädgårdsliv” av Christina Fryle & Inga Wallenqvist.
6–10 pris Utvalda fröer från STA:s fröförmedling.

Obs! Tävlingen är endast öppen för STAs medlemmar. Resan till och från riksmötet ingår inte. Vinnarna dras i januari 2019. Eventuell vinstskatt betalas av den tävlande.

Gör så här: 1. Värva en ny medlem - du kan tipsa honom eller henne att gå in på http://www.sta-tag.se/medlem#Bli för info om hur man blir medlem i Trädgårdsamatörerna i Göteborg.
2. Mejla namnet på den nya medlemmen till madeleine.a.almer@gmail.com. Ange ditt namn, adress, telefon- och medlemsnummer. 3. För varje medlem du värvar får du en ”lott” i tävlingen. Ju fler du värvar desto större chans att du vinner en eller flera priser.

29 nov 2017