Söndag 14 mars Temadag om växtsjukdomar

INSTÄLLT Vi har glädjen att erbjuda en föreläsning med trädgårdskonsulten Maj-Lis Pettersson, som är en av experterna i Odla i P1. Hon kommer att tala om växtsjukdomar och skadedjur på trädgårdsväxter från prydnadsträd, buskar, och perenner till lök- och knölväxter. Garanterat sevärt! Föreläsningen börjar kl 10.00. Pris: 150 kr inkl landgång och kaffe, eller medverkan digitalt 50 kr.

Pga Corona så kan max 50 personer delta fysiskt. Därför gäller förhandsanmälan tidigast 1 mars kl 12.00 till Marie Sandsjö-Bolinder mariebolinder@hotmail.com, 070-890 64 69 (helst sms).

Välkomna till matsalen på Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke. Buss Grön Express som då har bytt namn till X 4 går från stan. Gå av vid busstorget i Mölnlycke, gå förbi Kulturhuset och till Hulebäcksgymnasiet som ligger på andra sidan gatan. Gratis parkering på pendelparkeringen vid sidan av busstorget eller mitt emot Mölnlycke Garden Center. Matsalen är stor, den tar 350 personer och vi kan hålla avstånd. Lunchen blir i portionsformar.

Vi fixar med lunch och kaffe som ingår i priset.

14 mar 2020