Lördag 4 augusti Resa till Halland - tidigaste anmälan 5 juli 10.00

Bussen avgår från pendelparkeringen vid Delsjömotet, Kallebäck söder om Rv 40 (mellan ÖIS-gårdens planer och Rv 40) klockan 08.00. Hemkomsten beräknas till ca kl 19.00.

Vi besöker tre privatträdgårdar och en plantskola.

Owe Jaktlund, Slöinge. En stor trädgård med lund- och surjordspartier och våtbäddar. Mycket sevärd.

Höråsens Plantskola i Fastarp, Tvååker. Förutom plantskolans försäljning av växter har de en visningsträdgård för inspiration och njutning.

Fryles trädgård, Varberg, med lundpartier, stenparti, perennrabatter och bäck med damm.

Arne och Berit Andersson, Valinge Rygg, Varberg. En kuperad trädgård med bland annat mycket perenner och en damm.

Vi stannar för lunch på Öströö fårgård, öster om Varberg. De vill att vi alla så långt möjligt beställer samma mat, så ange vid anmälan ditt val och alternativ. Ange också om det är något alternativ som är otänkbart. De kan dock ordna något speciellt för dem, som önskar vegetariskt. Om någon föredrar att ta med matsäck eller ta en fika, så ange det vid anmälan.

Meny: Kockens lammgryta, 155:-, Öströös rökta lammfiol 155:-, Lammfrestelse 155 :-. Lammplanka à la Öströö 165 :-, Fetaostfyllda lammfärsbiffar 175:-. De har också Lammbuffé, 225 :-  och 5-timmars lamm, 195:-  Vatten, lättöl och kaffe ingår. Senaste anmälan för beställning av lunch den 27 juli.

Priset för resan är 300 kronor. Minsta antal deltagare är 30 personer. Anmälan till resan skall ske till Jan Berggren, e-post janber36@gmail.com Ange mobilnummer eller annat telefonnummer. Den som inte kan använda detta alternativ kan skicka SMS till 0706 10 88 15.

Betalning till TAG:s Plusgiro 92 51 18 – 2 före avresedagen, men först efter bekräftelse från Jan. Ingen betalning i bussen.

4 aug 2017